Csoportos edzés

A tatabányai Rengakukan Aikido Dojo büszkén kínál 14 életévüket betöltött hölgyek és férfiak számára aikido edzéseket, amelyek egyedülálló lehetőséget nyújtanak a test és az elme fejlesztésére. Az aikido a béke és a harmónia művészete, amely segít megtalálni az egyensúlyt és a belső erőt.

Edzéseink célja az, hogy segítsenek megszabadulni a mindennapi stressztől és nyomástól, miközben fejlesztjük az erőt, az állóképességet és az önvédelmi képességeket. Az aikido technikák és gyakorlatok különböző mozgásformákat kombinálnak, amelyek segítik a testtudatosság és a koordináció fejlesztését.

Az edzéseken olyan készségeket sajátíthat el, mint a testtartás, az egyensúly és a légzéstechnikák. Emellett megtanulhatja, hogyan használja az ellenfelek energiáját saját előnyére, és hogyan irányítsa a konfliktusokat egy erőszakmentes és hatékony módon.

A tatabányai Rengakukan Aikido Dojoban a csoportos edzések által mindenki lehetőséget kap arra, hogy megtanulja az alapokat, valamint a haladó technikákat tapasztalt és elkötelezett edzőink segítségével. Emellett inspiráló közösséget talál, ahol új barátokat és társakat ismerhet meg, akik támogatják a fejlődését az aikido útján.

Nem számít, hogy milyen szinten kezdi az aikidot, az edzések 14 éves kor fölött látogathatók. Ha szeretnéd felfedezni az aikido előnyeit, fejleszteni a testi és szellemi képességeit, valamint egy csodálatos közösség részévé válni, akkor várjuk szeretettel a tatabányai Rengakukan Aikido Dojoban.

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel az aikido mágikus világát, ahol megtapasztalhatod az egyensúlyt, a békét és a személyes fejlődést!

Szeretettel várlak edzésünkön,
Fanta Sándor

Event Timeslots (3)

Kedd
-
Fanta Sándor Fanta Sándor

Csütörtök
-
Fanta Sándor Fanta Sándor

Szerda
-
Kizárólag páros héten.
Fanta Sándor Fanta Sándor

Vélemény, hozzászólás?